Burn SOS 2012: ASC Sopron - Kingpin Magazine

Skateboarding news, interviews and features as well as the best Skate Videos from Kingpin Skateboarding.

Share

Uncategorized

Burn SOS 2012: ASC Sopron

Submitted by: Aron Bihari

Location: Sopron, Hungary

What’s wrong With this park/spot?

Hát hol is kezdjem… A park már elég régi, minden évben próbálkozunk restaurálással de ember és pénz hiányában ezek nem szoktak nagy sikert aratni.
A tavalyi nyáron nekiálltunk egy nagyobb renoválásnak de nem volt pénz új lapokra így csak megfordítottuk őket… Az eredmény nem lett a pályához méltó, ugyanis a BMX esek kerekei simán gördültek a kisebb nagyobb hibákon, de a gördeszkások és görkorisok számára a park egyszer s mindenkorra életveszélyessé vált… Nem is beszélve arról hogy valami jó akaró a télen begyújtotta a félcsövet, így a pálya teljesen használhatatlanná vált…BURN, ha van megmentő a földön, akkor alkérlek titeket, legyetek azok.

Why should we pick This park/spot?

Sopronban egyre nagyobb az urban közösség. Növekszik az extrémsportokat űző fiatalok száma, de már évek óta nincs egy hely ahová betudnának menni is kiéli vágyaikat normális spotokon.

Share

Newsletter Terms & Conditions

Please enter your email so we can keep you updated with news, features and the latest offers. If you are not interested you can unsubscribe at any time. We will never sell your data and you'll only get messages from us and our partners whose products and services we think you'll enjoy.

Read our full Privacy Policy as well as Terms & Conditions.

production